Alert en COVID-19

De huidige situatie rond het Coronavirus houdt aan en wij vinden het belangrijk onze relaties goed te informeren over hoe wij bij Alert omgaan met de uitbraak van COVID-19. In Nederland is onze branche door de overheid als vitaal beroep geclassificeerd, wat betekent dat een ieder op ons rekent in de voorziening in veiligheid. Het houdt tevens in dat wij onze dienstverlening mogen blijven uitvoeren, want juist in tijden van crisis is het belang van beveiligen evident.

Alert zet alle zeilen bij om de dienstverlening naar al haar klanten te borgen. Dat lukt dankzij de tomeloze inzet van al onze collega’s! We hadden en hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen om onze dienstverlening te continueren met de grootst mogelijk veiligheid voor onze klanten, maar zeker ook voor onze medewerkers.

Daar waar gewenst en mogelijk bieden we passende oplossingen aan onze klanten en mogelijke opdrachtgevers. Dit om in deze tijden waarin veel (bedrijfs-)panden en terreinen niet of minder gebruikt worden, toch een oogje in het zeil te houden met extra brand- en sluitcontroles, externe en interne controlerondes, opschakelen van camerabewaking en stationering.

Ongeacht de omstandigheden werken we hard om de best mogelijke service te kunnen bieden. Heeft u vragen voor ons inzake dit bericht, dan willen u vriendelijk verzoeken contact op te nemen via deze link