Kralingen

Alert Security is sinds 1992 actief binnen alle facetten van beveiliging; surveillance, alarmopvolging, alarmcentralediensten en collectieve beveiligingsprojecten waaronder Kralingen. Heldere communicatie, een gezonde dosis wantrouwen en de zichtbare aanwezigheid van onze surveillanten in uw wijk hebben inmiddels tot klinkende resultaten geleid. En daar doen we het tenslotte allemaal voor; een veiligere omgeving creëren waarin het prettig wonen én leven is!

Veel (mede-)bewoners hebben zich inmiddels aangesloten bij de collectieve beveiliging Kralingen en zijn onverdeeld enthousiast. Maar nog niet alle bewoners hebben de stap gezet door aan te haken. Dat is jammer, want een collectief heeft baat bij zoveel mogelijk deelnemers. De keuze wordt u nu erg makkelijk gemaakt door de introductie van onze drie veiligheidspakketten, met een aantrekkelijk startvoordeel.

Het is niet per se nodig om een alarmsysteem in huis te hebben. Ook zonder alarmsysteem kunt u met het basispakket profiteren van de surveillance van Alert.

Basis Veiligheidspakket

Wanneer u voor dit pakket kiest, wordt uw woonhuis opgenomen in de collectieve surveillancerondes van Alert Security. Daarnaast kunt u bij calamiteiten en eventuele alarmmeldingen vanuit uw woning rekenen op assistentie van onze surveillant tijdens de collectief-uren (van 18:00 tot 06:00 uur, 365 dagen per jaar). 

Plus Veiligheidspakket

Kiest u voor ons PLUS-pakket, dan profiteert u náást de voordelen van het Basis Veiligheidspakket van 24/7 alarmopvolging, 365 dagen per jaar. Na een intakegesprek, voor het opmaken van instructies en het aannemen van sleutels, zal Alert Security als eerste contactpersoon worden toegevoegd bij uw huidige alarmcentrale. Bij een onverhoopt optredend alarm wordt Alert Security als eerste geïnformeerd en gaat de surveillant direct ter plaatse. Doordat wij de sleutels en codes hebben, kunnen wij geheel zelfstandig het alarm voor u afhandelen. Uiteraard laat onze surveillant een heldere rapportage van zijn bevindingen voor u achter, zodat u altijd op de hoogte bent. 

Optimaal Veiligheidspakket

Met het OPTIMAAL-pakket kiest u voor alle voordelen van het PLUS-pakket, aangevuld met optimale beveiligingsmaatregelen. Zo maken we de beveiligingsketen compleet en sluitend. Door uw alarminstallatie aan te sluiten op onze eigen alarmcentrale kunnen we bij incidenten belangrijke tijdswinst boeken, doordat u direct kunt communiceren met de surveillant vanuit de centrale. Bijkomend voordeel is dat onze centralisten een goed overzicht hebben op alle aangesloten woonhuizen in Kralingen. Zo kunnen zij patronen snel herkennen en acties uitzetten naar de surveillant ter plaatse. Alle beveiligingsmaatregelen worden op die manier effectief ingezet.  Heeft u op dit moment al een alarmaansluiting? Geen probleem, wij nemen de reeds betaalde periode graag voor onze rekening, zodat u niet voor dubbele kosten komt te staan!

Overtuigd?

Inschrijven voor collectieve beveiliging doet u binnen één minuut met het onderstaande formulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0184-435678.

Aanmelden collectieve beveiliging 1/2
Aanmelden Collectieve Beveiliging 2/2
Vorige