Raamsdonksveer (Dombosch 1&2)

Alert verzorgt de collectieve beveiliging op de bedrijventerreinen Dombosch 1&2 in Raamsdonksveer. Is uw bedrijf op één van deze terreinen gevestigd? Lees dan snel verder.

Al jaren vooroplopend

Door de partners Glasvezel Dombosch en Solid Systems én de steun van zo’n tachtig ondernemers, loopt bedrijventerrein Dombosch 1&2 in Raamsdonksveer al jaren voorop als het aankomt op camerabewaking in de openbare ruimte.

Continu investeren

Mede dankzij de continue investeringen van Alert in deze collectieve beveiliging, staan er diverse cameramasten met overzichtcamera’s en kentekenherkenningscamera’s op het terrein. Deze hebben vanzelfsprekend een preventieve werking – ze schrikken kwaadwillenden op voorhand af – en daarnaast kan achteraf een situatie volledig worden bekeken en/of gereconstrueerd.

Nieuwe draadloze verbindingen

Daarnaast is ervoor gekozen om de draadloze verbindingen te vervangen door vaste aansluitingen op het glasvezelnetwerk van Glasvezel Dombosch, waardoor je je als ondernemer nooit meer druk hoeft te maken over bandbreedte.

Proactieve aanpak

Bij Alert geloven we in een proactieve aanpak. Zo kunnen we incidenten voorkomen of er snel en direct erop reageren indien nodig. Bovendien vinden we dat onze surveillanten niet doelloos rondjes moeten rijden, maar juist efficiënt op basis van triggers moeten worden ingezet. Technologie heeft hierin een leidende rol. We noemen het dan ook wel 'het nieuwe beveiligen', waarbij we voortdurend investeren in de nieuwste technologieën en technieken. 

Denk aan geavanceerde camerasystemen met intelligente koppelingen en de regelmatige aanwezigheid van een duidelijk herkenbare mobiele surveillance eenheid. Bovendien zet Alert in op kentekenregistratiecamera's en zijn onder meer ook slagbomen gekoppeld aan de meldkamer. Dit is van grote waarde omdat het een groot percentage van de criminaliteitsschade reduceert. 

De surveillance eenheid is preventief aanwezig en controleert de deelnemende bedrijven zorgvuldig. Openstaande ramen en deuren en de aanwezigheid van (on)bevoegden binnen zowel het privaat als publiek domein worden gecorrigeerd.

Naast deze controlerende taak is de combinatie met de repressieve taak, de alarmopvolging, heel adequaat uit te voeren. Met name omdat de surveillance-eenheid regelmatig aanwezig is, zal de gemiddelde aanrijtijd veel korter zijn. Bijvoorbeeld bij een inbraakmelding. Mede hierdoor en door de uitstekende contacten met de lokale politie zijn we beter op de hoogte van de plaatselijke situatie.

Alarmcentrale

Veel ondernemingen hebben hun alarmsysteem aangesloten op onze alarmcentrale. De centralisten staan rechtstreeks in contact met de collectief surveillanten. Hierdoor is er geen afstemmingsverlies en is er goed zicht over het complete bedrijventerrein.

De collectieve beveiliging van Alert op bedrijventerrein Dombosch 1 en 2

Aanmelden Collectieve Beveiliging

Interessant voor uw bedrijf? Schrijf u in binnen één minuut en wij nemen contact met u op om de inschrijving te voltooien. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0184-410400.

Aanmelden collectieve beveiliging 1/2
Aanmelden Collectieve Beveiliging 2/2
Vorige