Bel direct


Kiest u voor Alert , dan kiest u voor smart building; een innovatieve en duurzame manier van gebouwbeheer. Of het nu gaat om camerabeveiliging of om klimaatbeheersing: met deze slimme PSIM-oplossing (Physical Security Information Management) heeft u alle benodigdheden in één systeem.

Alert One betekent:

Alert One betekent:

  • Eén informatiecentrum voor al uw bedrijfsgegevens
  • Koppeling met facilitaire systemen, zoals temperatuurregeling
  • Eenvoud, comfort en duurzaamheid

Alles voor uw gebouwbeheer in één systeem

En dat betekent ten eerste: een hoger rendement binnen handbereik. Dankzij het informatiecentrum waarin u alle (bedrijfs)gegevens kunt monitoren, hoeft u in feite nergens meer naar om te kijken. Moet de temperatuur in broeikas X of Y een tandje lager? Geen probleem. Staat er iemand voor toegangsdeur Z? Met een klik op de knop is het geregeld. Zo heeft u meer tijd voor belangrijkere zaken.

Ontdek wat Alert One voor u kan doen
Alles voor uw gebouwbeheer in één systeem

De volgende stap in duurzaamheid en comfort

De verbinding met facilitaire systemen, die mede gerealiseerd kan worden dankzij PSIM (Physical Security Information Management), is van groot belang. Deze systemen spelen tenslotte een grote rol bij het waarborgen van bedrijfskritische processen. De interface waarin u deze processen kunt monitoren wordt ingericht door onze servicemonteur en als dienst aangeboden via onze alarm- en servicecentrale.

De volgende stap in duurzaamheid en comfort

Meer weten over deze innovatieve manier van gebouwbeheer?

Zet u de volgende stap op het gebied van gebouwbeheer?

Neem contact op