Pre-employment screening

Het succes van uw onderneming valt of staat met goed en betrouwbaar personeel. Logisch dus, dat u de juiste mensen op de juiste plek wilt hebben. Wij ondersteunen u daarbij met een pre-employment onderzoek.

Het screenen van sollicitanten

Voordat u een kandidaat een contract aanbiedt, is het belangrijk om zeker te weten dat de informatie van de sollicitant juist is. Eenvoudiger gezegd dan gedaan, want uit de praktijk blijkt dat een groot deel van de sollicitanten de werkelijkheid mooier schetst dan deze in feite is.

Natuurlijk wilt u tijdens de sollicitatieprocedure weten wat voor vlees u in de kuip heeft, maar u wilt een goede verstandhouding niet op voorhand verstoren door kritische vragen te stellen. Laat het screenen van personeel daarom aan ons over. Met een kritische en doortastende houding brengen wij de achtergrond van de kandidaat in kaart en controleren wij certificaten en werkervaring.

Het screenen van huidige personeelsleden

Naast sollicitanten kunnen onze deskundige rechercheurs ook uw huidige personeelsleden screenen, ook wel in-employment screening genoemd. Door de screening uit te laten voeren door onze professionals voorkomt u een mogelijke vertrouwensbreuk. 

Uw voordelen

  • Samenwerken met een proactieve toekomstgerichte partner
  • Professionele rechercheurs die uiterst discreet te werk gaan
  • Uitgebreide kennis van de huidige wet- en regelgeving
  • Duidelijke rapportages
  • We dragen actief preventieve oplossingen aan
  • Korte communicatielijnen