Woonwijken

Ook in woonwijken is Alert actief om een zo veilig mogelijke (leef)omgeving te creëren. Dit gaat grotendeels hetzelfde in zijn werk als op beveiligingsterreinen, maar vergt natuurlijk wel soms een andere manier van aanpak: opletten op andere zaken. Staat er bijvoorbeeld een kliko onder het raam van een woonhuis? Dan moet deze verplaatst worden. Zijn er aan de lopende band verdachte figuren te zien? Dan moet hiervan melding gemaakt worden.

Altijd een rapportage

Net als bij bedrijventerreinen, wordt er van iedere bijzonderheid een rapportage opgeleverd, zodat u als bewoner altijd achteraf kunt zien wat er geconstateerd is en hoe hier onze surveillanten hierop geanticipeerd hebben. De maandrapportages van de woonwijken zijn eveneens online te vinden – vanzelfsprekend na de benodigde filtering in verband met privacy.

Hoe ervaren anderen dit

Vooralsnog beveiligen we met Alert onder meer de Rotterdamse wijken Kralingen en Hillegersberg. Bent u benieuwd hoe bewoners dit ervaren? Lees dan hier het verhaal van voormalig Sodexo-topman Hans Rijnierse, die in Kralingen woont.

Ook uw woonwijk aanmelden voor collectieve beveiliging? 

Aansluiten bij een van onze collectieven? Vul daarvoor het formulier op deze pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.