Sliedrecht (SBSB)

Alert verzorgt de collectieve beveiliging van de Stichting Beveiliging Sliedrechtse Bedrijfsterreinen (SBSB). Hieronder vallen de bedrijventerreinen Kerkerak, Stationspark, Nijverwaard en Noord-Oost Kwadrant. Is uw bedrijf op één van deze terreinen gevestigd? Lees dan snel verder.

Proactieve aanpak

Bij Alert geloven we in een proactieve aanpak. Zo kunnen we incidenten voorkomen of er snel en direct op reageren indien nodig. Denk aan geavanceerde camerasystemen met intelligente koppelingen en de regelmatige aanwezigheid van een duidelijk herkenbare mobiele surveillance eenheid. Dit is van grote waarde omdat het een groot percentage van de criminaliteitsschade reduceert. De surveillance eenheid is preventief aanwezig en controleert de deelnemende bedrijven zorgvuldig. Openstaande ramen en deuren en de aanwezigheid van (on)bevoegden binnen zowel het privaat als publiek domein worden gecorrigeerd.

Naast deze controlerende taak is de combinatie met de repressieve taak, de alarmopvolging, heel adequaat uit te voeren. Met name omdat de surveillance eenheid regelmatig aanwezig is, zal de gemiddelde aanrijtijd veel korter zijn. Bijvoorbeeld bij een inbraakmelding. Mede hierdoor en door de uitstekende contacten met de lokale politie zijn we beter op de hoogte van de plaatselijke situatie.

Alarmcentrale

Veel ondernemingen hebben hun alarmsysteem aangesloten op onze alarmcentrale. De centralisten staan rechtstreeks in contact met de collectief surveillanten. Hierdoor is er geen afstemmingsverlies en is er goed zicht over het complete bedrijventerrein.

Interessant voor uw bedrijf?

U kunt ons telefonisch bereiken op 0184-410400 of neem op een andere manier contact op.

Aanmelden Collectieve Beveiliging

Overtuigd van collectieve beveiliging? Schrijf u in binnen één minuut en wij nemen contact met u op om de inschrijving te voltooien.

Aanmelden collectieve beveiliging 1/2
Aanmelden Collectieve Beveiliging 2/2
Vorige