Hendrik Ido Ambacht (SCB-HIA)

Alert verzorgt de collectieve beveiliging van de Stichting Collectieve Bedrijfsbeveiliging Hendrik Ido Ambacht (SCB-HIA). Alle bedrijven binnen de gemeente, van de Nijverheidsweg tot de Sandelingen en van de Dorpsstraat tot Volgerlanden vallen hieronder. Is uw bedrijf hier gevestigd? Lees dan snel verder.

Stichting Collectieve Bedrijfsbeveiliging

De Stichting Collectieve Bedrijvenbeveiliging in Hendrik-Ido-Ambacht zorgt ervoor dat de beveiliging van alle Ambachtse ondernemers gezamenlijk geregeld is. Hierbij kun je denken aan permanente surveillance, een breed basispakket en mogelijke kortingen (afhankelijk van je maatschappij). Voor deze vorm van beveiliging kozen zij voor Alert, vanwege de volgende punten:

  • Alert beschikt over tal van benodigde normeringen en certificaten, die nodig zijn om bijvoorbeeld verzekeringskorting te krijgen bij bepaalde maatschappijen. Bovendien draagt deze certificering bij aan het verkrijgen van het convenant KVO-B (Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijven).
  • Alert verzorgt al de beveiliging voor een twintigtal andere collectieve projecten, van Gorinchem tot aan Alblasserdam.
  • Alert kan de overige beveiligingsdiensten flexibel leveren, bovenop het basispakket.
  • Alert beschikt over twee eigen gecertificeerde Particuliere Alarm Centrales (PAC).

Voor alle bedrijven

Deze vorm van collectieve beveiliging geldt vanzelfsprekend voor alle bedrijven: van de Nijverheidsweg tot aan de Sandelingen en van de Dorpsstraat tot aan de Volgerlanden. Ieder bedrijf kan deelnemen. Hoe meer bedrijven aan deze manier van beveiligen deelnemen, des te veiliger het wordt. Inmiddels doen de gemeente Hendrik Ido-Ambacht, de Vereniging Ambachtse Ondernemers, de Kamer van Koophandel en Politie Zuid-Holland Zuid al mee.

PLUS Veiligheidspakket - voor een proactieve aanpak

Naast deze controlerende taak is de combinatie met de repressieve taak, de alarmopvolging, heel adequaat uit te voeren. Met name omdat de surveillance-eenheid regelmatig aanwezig is, zal de gemiddelde aanrijtijd veel korter zijn. Bijvoorbeeld bij een inbraakmelding. Mede hierdoor en door de uitstekende contacten met de lokale politie zijn we beter op de hoogte van de plaatselijke situatie. Kortom; totale afhandeling na een alarmmelding, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Nooit meer zelf uw bed uit bij alarm en dus ook geen risico’s in en rond uw pand. Deze aanvulling is mogelijk en dat geeft rust.

OPTIMAAL Veiligheidspakket - aangevuld met onze alarmcentrale

Veel ondernemingen hebben hun alarmsysteem al aangesloten op onze alarmcentrale. Onze operators van de alarmcentrale staan rechtstreeks in contact met de collectief surveillanten. Hierdoor is er geen afstemmingsverlies en is er goed zicht over het complete bedrijventerrein. Onze alarmcentrales voldoen  aan de strengste eisen die het Ministerie van Justitie stelt en is Borg gecertificeerd. Uw alarmsysteem kan rechtstreeks op onze alarmcentrale worden aangesloten. Om u niet op te zadelen met dubbele kosten nemen wij lopende contracten één op één over van uw huidige alarmcentrale voor de duur van maximaal 1 jaar.

MAATWERK diensten

In een persoonlijk gesprek kunnen aanvullende diensten besproken worden, zoals het zorgdragen dat uw pand iedere avond/nacht op bepaalde tijden wordt afgesloten. Ook het openen van uw pand behoort tot de mogelijkheid, tot aan het permanent beveiligen toe. Zo kunt u bijvoorbeeld ook de recherche afdeling inschakelen als u te maken heeft met interne diefstallen.

Aanmelden Collectieve Beveiliging

Interessant voor uw bedrijf? Schrijf u in binnen één minuut en wij nemen contact met u op om de inschrijving te voltooien. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0184-410400.

Aanmelden collectieve beveiliging 1/2
Aanmelden Collectieve Beveiliging 2/2
Vorige