Donkersloot Ridderkerk

Alert organiseert al sinds jaar en dag de collectieve beveiliging op Donkersloot. Zoals u van ons, als een modern beveiligingsbedrijf, mag verwachten zijn wij continue bezig om onze dienstverlening te toetsen aan de laatste technische ontwikkelingen om zo een nog hogere beveiligingsgraad te kunnen bereiken voor onze abonnees.

Een van deze technieken betreft videoverificatie, een ontwikkeling die al jaren geleden is ingezet op Donkersloot. Een snelle, effectieve manier van verifiëren van alarmmeldingen met behulp van het openbare camerasysteem.

Het camerasysteem is onlangs, preventief, vervangen en voldoet weer aan de laatste standaard op camera verificatiegebied. Zo is de beeldinformatie, beeldopbouw en beeldtransmissie enorm verbeterd door het toepassen van IP- en breedbandtechnologie; we zijn nu echt binnen enkele seconden “ter plaatse”.

De beelden van de camera-eilanden worden inmiddels ook ontvangen en uitgekeken op onze alarmcentrale ViewControl in Sliedrecht, waar gecertificeerde centralisten 24 uur voor u in touw zijn.

Dit is het moment voor u om te overwegen om ook uw alarmcentraleaansluiting en eventuele alarmopvolgingsabonnement onder te brengen bij Alert Security. Tegen concurrerende tarieven, gegarandeerd géén dubbele kosten en bovendien maximaal profijt van de aanwezige camera-eilanden op Donkersloot.

Verificatiemethode

De verificatiemethode houdt in dat ViewControl de relevante (= dichtst bijzijnde) camera gaat observeren nadat bij één van de aangesloten bedrijven op Donkersloot een inbraakalarm is afgegaan. Het signalement van verdachte voertuigen en/of personen wordt direct bekeken en aan de surveillancedienst en politie doorgegeven. De kans dat er direct bruikbare beelden beschikbaar kunnen worden gesteld voor opsporing wordt hiermee sterk vergroot. Dit is een groot voordeel ten opzichte van het achteraf terugkijken van camerabeelden.

ViewControl heeft een volledig geautomatiseerd meldkamersysteem ontwikkeld speciaal voor deze videodiensten. De cameraverbinding zal automatisch tot stand komen op het moment dat er een alarmmelding plaatsvindt. Onze centralisten kijken niet alleen direct op de camera`s mee maar zijn ook in staat een stuk historie te bekijken. Zo zijn wij virtueel al binnen enkele seconden “ter plaatse” en kunnen we de opvolgingsdiensten voorzien van relevante informatie.

Het koppelen van uw alarmsysteem aan het videosysteem gebeurt op de alarmcentrale. Op uw locatie hoeft verder niets te gebeuren. Dus geen installatiekosten!

Aanmelden Collectieve Beveiliging

Interessant voor uw bedrijf? Schrijf u in binnen één minuut en wij nemen contact met u op om de inschrijving te voltooien. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0184-410400.

Aanmelden collectieve beveiliging 1/2
Aanmelden Collectieve Beveiliging 2/2
Vorige