Circulair bedrijvenpark Ambachtsezoom

Alert verzorgt de collectieve beveiliging van Circulair bedrijvenpark Ambachtsezoom. Is uw bedrijf gevestigd in dit mooie stuk Hendrik-Ido-Ambacht? Lees dan snel verder.

Coöperatieve Vereniging Parkmanagement Ambachtsezoom

De Coöperatieve Vereniging Parkmanagement Ambachtsezoom is verantwoordelijk voor het parkmanagement op het bedrijvenpark. Zij zorgen er, samen met ParkTrust, voor dat onder andere de beveiliging van alle Ambachtse ondernemers gezamenlijk geregeld is. Hierbij kun je denken aan permanente surveillance, een breed basispakket en mogelijke kortingen (afhankelijk van je maatschappij). Voor deze vorm van beveiliging kozen zij voor Alert, vanwege de volgende punten:

  • Alert beschikt over tal van benodigde normeringen en certificaten, benodigd voor bijvoorbeeld verzekeringskortingen of voor het verkrijgen van het convenant KVO-B (Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijven).
  • Alert verzorgt al de beveiliging voor een twintigtal andere collectieve projecten, van Gorinchem tot aan Alblasserdam, en is goed bekend binnen de Drechtsteden.
  • Alert kan de overige beveiligingsdiensten flexibel leveren, bovenop het basispakket.
  • Alert beschikt over twee eigen gecertificeerde Particuliere Alarm Centrales (PAC).

Uw BASIS: collectief voor alle bedrijven

Deze vorm van collectieve beveiliging geldt vanzelfsprekend voor alle gevestigde bedrijven binnen de Ambachtsezoom. Ieder bedrijf kan deelnemen. Hoe meer bedrijven aan deze manier van beveiligen deelnemen, des te veiliger het wordt. Bedrijfspanden van gevestigde partijen worden opgenomen in onze collectieve surveillancerondes. Deze surveillancerondes worden in de avond en nacht uitgevoerd op onregelmatige tijdstippen. Deze service wordt gefinancierd vanuit de coöperatieve vereniging en brengt geen extra kosten met zich mee.

Optioneel - gerichte pandcontroles:
Pandcontroles, per minuut inclusief aan- en afrijtijden            € 1,07  per minuut

PLUS Veiligheidspakket - reactief met alarmopvolging

Naast deze controlerende taak is de combinatie met de repressieve taak, de alarmopvolging, heel adequaat uit te voeren. Met name omdat de surveillance-eenheid regelmatig aanwezig is, zal de gemiddelde aanrijtijd veel korter zijn. Bijvoorbeeld bij een inbraakmelding. Mede hierdoor en door de uitstekende contacten met de lokale politie zijn we beter op de hoogte van de plaatselijke situatie. Wanneer u ervoor kiest zich te laten ontzorgen via deze service, zal na het intakegesprek met onze operationele dienst, de sleuteloverdracht plaatsvinden. Bij een eventueel optredend alarm kunnen wij, door het bezit van sleutels en codes, geheel zelfstandig 24/7 het alarm voor u afhandelen. Dat geeft rust. Na een alarmopvolging/uitruk ontvangt u vanuit onze surveillant een rapportage met daarin de bevindingen. 

Diensten/tarieven alarmopvolging
Alarmopvolging met sleutelbeheer (24-uurs service)                   € 195,00  per jaar
Uitrukkosten per uitruk, maximale afhandeltijd 60 minuten:   € 64,97   per uitruk
Bij een langere afhandeltijd van 60 minuten:                                    € 16,29

Optimaliseer uw beveiligingsketen naar proactief - Alert alarmcentrale

Graag verwelkomen wij gevestigde ondernemingen met hun alarmsysteem op onze alarmcentrale. Onze alarmcentrale operators staan op die manier rechtstreeks in contact met onze collectieve surveillanten. Hierdoor is er geen afstemmingsverlies en is er goed zicht over het complete bedrijventerrein. Hiermee maakt u de gehele beveiligingsketen compleet en sluitend en kiest u voor snelheid. Tevens hebben wij een soepele overgangsregeling waardoor u niet wordt geconfronteerd met dubbele kosten inzake uw alarmcentraleabonnement.

Alarmcentrale aansluiting , vanaf:                                                       € 195,00  per jaar
inbegrepen: inbraak, overval, brand, testmeldingen
uitval netspanning, controle accuspanning, sabotage


Optionele alarmservicecentrale diensten:
Hoog risico-aansluiting (AT4)                                                                € 361,79   per jaar
Bewaakte in/uitschakeltijden (bloktijdbewaking)                          € 123,73    per jaar
Videoverificatie pand op aanvraag                             

Genoemde tarieven zijn excl. btw en geldend voor kalenderjaar 2022

Aanmelden Collectieve Beveiliging

Interessant voor uw bedrijf? Schrijf u in binnen één minuut en wij nemen contact met u op om de inschrijving te voltooien. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0184-410400.

Aanmelden collectieve beveiliging 1/2
Aanmelden Collectieve Beveiliging 2/2
Vorige