Alblasserdam (OA)

Het Ondernemersfonds Alblasserdam en Alert hebben de handen ineengeslagen. Alert voert al sinds jaar en dag de collectieve beveiligingsmaatregelen uit op de industriegebieden Vinkenwaard, Hogendijk, en Nieuwland Parc. In partnership met het Ondernemersfonds Alblasserdam is er een nieuw veiligheidsconcept uitgewerkt waarin alle gevestigde bedrijven gaan participeren. Dit betekent voor u dat het ondernemersfonds het onderstaande veiligheidspakket voor u beschikbaar heeft gesteld. Is uw bedrijf op één van deze terreinen gevestigd? Lees dan snel verder.

Basispakket collectieve beveiliging

  • Preventie: In de avond en nachtelijke uren patrouilleert Alert over de terreinen en controleren we of het veilig is.
  • Repressie: Als het alarm van uw pand af gaat gaan wij direct ter plaatse om te kijken wat er loos is. (hiervoor dient uw alarmcentrale ons op te nemen in hun belacties)
  • AlarmView: Bij alarmen kijken onze centralisten van de Alert alarmcentrale (van Coulsterweg 6 te Alblasserdam) direct mee op de nieuw geïnstalleerde camera’s. In- en uitgaand verkeer wordt “live” in de gaten gehouden en zo nodig doorgezet naar de politie via “LiveView”. (hiervoor dient uw alarmsysteem bij Alert meldkamer aangesloten te zijn)
  • eDetect: Echte veiligheid maak je samen. Dit is de kern van eDetect. En om veiligheid waar te maken, moeten alle instanties, ondernemers en mensen waar het collectief uit bestaat ongehinderd en direct met elkaar kunnen communiceren. En dat doet eDetect, nu beschikbaar voor alle ondernemers in Alblasserdam!

Pluspakket collectieve beveiliging tegen meerprijs

Naast het basis pakket wat voor ieder bedrijf beschikbaar wordt gesteld heeft Alert aanvullende diensten om u geheel te ontzorgen.

  • Dagelijkse pandcontroles: Wij controleren dagelijks of uw pand correct gesloten is en/of er geen bijzonderheden in of rond uw pand zijn. (Deze dienst blijven wij voor alle bedrijven uitvoeren die al aan de collectieve beveiliging deelnamen)
  • Alarmcentrale aansluiting: Alert beschikt over een gecertificeerde alarmcentrale waarop u uw alarmsysteem kunt laten aansluiten. Naast de operationele voordelen geniet u zo ook van een prijstechnisch gunstige dienst. (Tevens maakt u automatisch gebruik van bovengenoemde dienst AlarmView)
  • Alarmopvolging en Sleutelbeheer: Bij alarmen verzorgt Alert de totale opvolging en afhandeling. Deze dienst doen wij 24 uur per dag, 7 dagen per week. Nooit meer zelf uw bed uit bij alarm en dus ook geen risico’s in en rond uw pand meer.
  • Maatwerkdiensten: In een persoonlijk gesprek kunnen aanvullende diensten besproken worden. Alert kan bijvoorbeeld zorgdragen dat uw pand iedere avond/nacht op bepaalde tijden wordt afgesloten. Zo ook het openen van uw pand behoort tot de mogelijkheden tot aan het permanent beveiligen toe. Zo  kunt u ook onze recherche afdeling inschakelen als u te maken heeft met interne diefstallen.

Alert is trots om u dit beveiligingspakket te mogen aanbieden in opdracht en samenwerking met het ondernemersfonds Alblasserdam. Het ondernemersfonds maakt hiermee een belangrijke stap voorwaarts in het bewust collectief organiseren van een veilige bedrijfsomgeving.

Aanmelden Collectieve Beveiliging

Interessant voor uw bedrijf? Schrijf u in binnen één minuut en wij nemen contact met u op om de inschrijving te voltooien. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0184-410400.

Aanmelden collectieve beveiliging 1/2
Aanmelden Collectieve Beveiliging 2/2
Vorige