Alblasserdam (OA)

Het Ondernemersfonds Alblasserdam en Alert hebben de handen ineengeslagen. Alert voert al sinds jaar en dag de collectieve beveiligingsmaatregelen uit op de industriegebieden Vinkenwaard, Hogendijk, en Nieuwland Parc. In partnership met het Ondernemersfonds Alblasserdam is er een nieuw veiligheidsconcept uitgewerkt waarin alle gevestigde bedrijven gaan participeren. Dit betekent voor u dat het ondernemersfonds het onderstaande veiligheidspakket voor u beschikbaar heeft gesteld. Is uw bedrijf op één van deze terreinen gevestigd? Lees dan snel verder.

Basispakket collectieve beveiliging

  • Preventie: In de avond en nachtelijke uren patrouilleert Alert over de terreinen en controleren we of het veilig is.
  • Repressie: Als het alarm van uw pand af gaat gaan wij direct ter plaatse om te kijken wat er loos is. (hiervoor dient uw alarmcentrale ons op te nemen in hun belacties)

Naast het basis pakket wat voor ieder bedrijf beschikbaar wordt gesteld heeft Alert aanvullende diensten om u geheel te ontzorgen.

PLUS veiligheidspakket - Alert verzorgt uw alarmafhandeling op locatie. 

De totale afhandeling na een alarmmelding, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Nooit meer zelf uw bed uit bij alarm en dus ook geen risico’s in en rond uw pand.  Na een intakegesprek met onze operationele dienst, voor het opmaken van instructies en het aannemen van sleutels, zal Alert Security als eerste contactpersoon worden toegevoegd bij uw huidige alarmcentrale. Bij een onverhoopt optredend alarm zal Alert Security als eerste worden geïnformeerd en gaat direct ter plaatse. Doordat wij de sleutels en codes hebben, kunnen wij geheel zelfstandig het alarm voor u afhandelen. Uiteraard laat onze surveillant een heldere rapportage, van zijn bevindingen voor u achter, zodat u te allen tijde op de hoogte bent. Dat geeft rust.

OPTIMAAL veiligheidspakket - onze operators direct in actie als bij uw pand het alarm afgaat 

Alert beschikt over twee gecertificeerde alarmcentrales waarop u uw alarmsysteem kunt laten aansluiten. Onze operators komen 24 uur per dag, 7 dagen in de week, direct in actie als bij uw pand het alarm afgaat. Door uw alarminstallatie aan te sluiten op onze eigen alarmcentrale, wordt er belangrijke tijdwinst geboekt door de directe communicatielijnen met de surveillant. Bijkomend voordeel is dat ViewControl snel over- en inzicht heeft van alle aangesloten bedrijven binnen Alblasserdam d en kan zo snel patronen herkennen en acties uitzetten naar de surveillant ter plaatse. Zo worden alle beveiligmaatregelen effectief ingezet. Naast de operationele voordelen geniet u zo ook van een prijstechnisch gunstige dienst. 

MAATWERK

In een persoonlijk gesprek kunnen aanvullende diensten besproken worden, enkele voorbeelden

  • Dagelijkse pandcontroles: Wij controleren dagelijks of uw pand correct gesloten is en/of er geen bijzonderheden in of rond uw pand zijn. (Deze dienst blijven wij voor alle bedrijven uitvoeren die al aan de collectieve beveiliging deelnamen)
  • Brand/sluitronden, openen object: Alert kan zorgdragen dat uw pand iedere avond/nacht op bepaalde tijden wordt afgesloten. Ook het openen van uw pand behoort tot de mogelijkheid, tot aan het permanent beveiligen toe. 
  • Cameradienstverlening: Beelden van uw beveiligingscamera kunnen uitgekeken worden op onze alarmcentrale en worden op tal van manieren ingezet, voor alarmverificatie, videosurveillance en begeleid openen en sluiten. In geval van alarm kan Alert binnen enkele ogenblikken virtueel bij u ter plaatse zijn en start onze operator de cameraverbinding op en overziet snel of er onregelmatigheden zijn.

Alert is trots om u dit beveiligingspakket te mogen aanbieden in opdracht en samenwerking met het ondernemersfonds Alblasserdam. Het ondernemersfonds maakt hiermee een belangrijke stap voorwaarts in het bewust collectief organiseren van een veilige bedrijfsomgeving.

Aanmelden Collectieve Beveiliging

Interessant voor uw bedrijf? Schrijf u in binnen één minuut en wij nemen contact met u op om de inschrijving te voltooien. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0184-410400.

Aanmelden collectieve beveiliging 1/2
Aanmelden Collectieve Beveiliging 2/2
Vorige