Bedrijventerreinen

Sinds jaar en dag verzorgt Alert de collectieve beveiliging op bedrijventerreinen. Een gevalletje ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’. Of eigenlijk: ‘hoe meer zielen, hoe meer veiligheid’. Want hoe meer panden binnen een bedrijventerrein op de collectieve beveiliging zijn aangesloten, des te beter het volledige terrein weer beveiligd is.

Ruime ervaring met beveiliging

We vertellen u dan ook graag hoe collectieve beveiliging bij ons in zijn werk gaat. Alert heeft inmiddels ruime ervaring met de collectieve beveiliging van bedrijventerreinen, zoals Sliedrecht, Papendrecht en Spijkenisse.

Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO-B)

Voor bedrijventerreinen kan het handig of in elk geval verstandig zijn te beschikken over KVO-B: het Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen. Dit keurmerk helpt u om met alle betrokken partijen op uw bedrijventerrein afspraken te maken met betrekking tot overlast, criminaliteit en onderhoud. De betrokken partijen zijn de gemeente, politie, gemeente, brandweer en de ondernemers op het terrein. Over het keurmerk leest u meer op deze pagina.

Voordelen voor u

Een van de voornaamste voordelen is het feit dat u als gebruiker ongestoord van een schoon, veilig en onbeschadigd bedrijventerrein kunt genieten. Daarnaast kan het hebben van KVO-B zorgen voor korting bij een aantal verzekeringsmaatschappijen. Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie.

Referenties van bedrijven en bewoners

Benieuwd naar de verhalen van de bedrijven en/of het parkmanagement van een aantal van deze bedrijventerreinen? Klik dan hier.

Ook aansluiten bij een van de collectieven?

Aansluiten bij een van onze collectieven? Vul daarvoor het formulier op deze pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.